Βάσει ΦΕΚ 35935/2023, τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι χαμηλές τιμές παραμένουν! ⚟
Δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 49€ (έως 2 Kgr)

Online Φαρμακείο | care360.grΑσφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, το care360.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Comodo. H Comodo είναι από τους πιο αξιόπιστους φορείς για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείς στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Τα SSL βγαίνουν σε κλίμακες, 40-bit και 128-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit.

Επίσης, το care360.gr διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Comodo, μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Η Comodo, κάθε φορά που εισέρχεσαι σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σου προστατεύεται.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια και ευθύνη αποτελεί το password που εισάγεις όταν γίνεσαι μέλος του care360.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σου στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να προστατεύετε αυτά τα στοιχεία ώστε να μην καταλήξουν σε χέρια τρίτων.

Σε συμβουλεύουμε να δημιουργείς ισχυρά password συνδυάζοντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Επίσης, να μην χρησιμοποιείς το ίδιο password σε διαφορετικά sites! Κάθε password που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι μοναδικό!

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του care360.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Συνδέσεις με άλλες αναφορές

Τα αναφερόμενα στην παρούσα σελίδα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της ιστοσελίδας/eshop https://www.care360.gr, οι οποίοι όροι χρήσης είναι αναρτημένοι δημόσια στην σελίδα: https://www.care360.gr/oroi-chrisis/