Βάσει ΦΕΚ 35935/2023, τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι χαμηλές τιμές παραμένουν! ⚟
Δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 49€ (έως 2 Kgr)

Online Φαρμακείο | care360.grΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στο care360.gr σου δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσεις με τους πιο δημοφιλείς αλλά και ασφαλείς τρόπους για εύκολες και γρήγορες αγορές.

 • 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 • 2. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
 • 3. PAYPAL
 • 4. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
 • 5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

1. Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση-παραλαβή

Θα πληρώσεις με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου.

 • Για παραγγελίες αξίας έως 80,00€ υπάρχει επιβάρυνση με το  ποσό των 2,00€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής και δεν αφορά σε επιπλέον αμοιβή για το care360
 • Για παραγγελίες αξίας πάνω από 80,00€ δεν υπάρχει επιβάρυνση αντικαταβολής και αποστέλλονται δωρεάν.
 • Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται μόνο για αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

⚠ Είναι δυνατόν η πληρωμή σου να γίνει με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και εάν παραλάβεις στην έδρα της (συνήθως όχι εάν παραλάβεις στο χώρο σου). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.

2. Πληρωμή με Κάρτα

Πλήρωσε μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

 • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο server του care360.
 • Εάν επιλέξεις να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.
 • Για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

    epay logo 2

3. Πληρωμή με PayPal

Στην περίπτωση αυτή θα πληρώσεις την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σου. Για να εκτελέσεις την πληρωμή θα μεταφερθείς στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σου θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σου. Εάν δεν έχεις λογαριασμό PayPal, μπορείς να δημιουργήσεις έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ.

⚠ Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείς στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Για τη δική σου ασφάλεια, οι παραγγελίες με αυτόν τον τρόπο πληρωμής ενδέχεται να υποβληθούν σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας ή και να σου ζητηθούν επιπρόσθετα στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σου.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείς να εξοφλήσεις  την παραγγελία σου χρησιμοποιώντας την τράπεζά σου με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σου διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.

Η παραγγελία σου θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιωθεί το σύνολο της πληρωμή της. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα και προκύψουν έξοδα μεταφοράς χρημάτων, αυτό βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και δεν γίνεται να επιμεριστούν.  Μέγιστος χρόνος αναμονής πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Μετά ακυρώνεται αυτόματα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

⚠ Στο καταθετήριο, θα πρέπει να αναφέρεις το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας όπως και τον αριθμό της (θα τον βρεις στο email που θα λάβεις από μας με την υποβολή της)

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR13 0172 2570 0052 5702 3768 487
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5257023768487

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΕ

5. Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα

Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου από τη φυσική μας έδρα, στο Σκούταρι Σερρών.  Σε εαυτή την περίπτωση η πληρωμή σου μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση POS μέσω κάρτας.

⚠ Σε παρακαλούμε να έρθεις για παραλαβή της παραγγελίας σου αφού πρώτα ενημερωθείς από εμάς ότι η παραγγελία σου είναι έτοιμη.

Συνδέσεις με άλλες αναφορές

Τα αναφερόμενα στην παρούσα σελίδα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της ιστοσελίδας/eshop https://www.care360.gr, οι οποίοι όροι χρήσης είναι αναρτημένοι δημόσια στην σελίδα: https://www.care360.gr/oroi-chrisis/